Uitstapjes Duitsland

Vlak over de grens in Duitsland zijn heel leuke bestemmingen voor een uitstapje. Hier vind je de leukste van deze uitstapjes. Toegangskaarten zijn hier onder vaak met korting te koop.

 

Kernie's Familiepark (Wunderland Kalkar)

Kernie's Familiepark, meestal Wunderland Kalkar genoemd, is een leuk all-inclusive attractiepark op slecht enkele kilometers afstand van de Nederlandse grens. Het is heel leuk voor kinderen, en ook voor hun ouders want voor een heel schappelijke entreeprijs zijn alle attracties, parkeren, friet, ijs. limonade, koffie en thee gratis.
Meer info en koop kaarten voor Wunderland Kalkar met korting

 

Phantasialand

Heel mooi en sfeervol pretpark in het Duitse Brühl, op een uurtje rijden van Maastricht. Phantasialand is één van de grootste Europese attractieparken, het verwelkomt jaarlijks zo'n 2 miljoen bezoekers.
Meer informatie en kaarten met korting voor Phantasialand

 

SeaLife Oberhausen

Het broertje van SeaLife Scheveningen, net over de grens in het Duitse Oberhausen. Daardoor beter bereikbaar voor mensen die dichter bij Duitsland dan bij de Noordzee wonen. In SeaLife Oberhausen vind je 50 grote aquaria met ruim 5.000 zeebewoners. Via een glazen tunnel loop je hier door de oceaan.
Bezoek SeaLife Oberhausen met korting

 

Legoland Discovery Center Oberhausen

Ook in Oberhausen bevindt zich een klein overdekt themapark van Lego. Hier kun je niet alleen Lego bekijken, maar er ook naar hartelust mee bouwen. Een must voor iedere Lego-liefhebber.
Bezoek Legoland Oberhausen met korting

 

Movieworld

Iets verder weg, maar wel de moeite waard is Movieworld in Bottrop (Duitsland). Alles in dit attractiepark heeft met speelfilms en tekenfilms te maken. Toen Warner Brothers in 1996 het pretpark opende kreeg het dan ook de slogan "Hollywood in Duitsland" mee.

 

Tiergarten Kleve

50 verschillende dieren vind je in deze kleine maar leuke dierentuin in Kleef (Duitsland). 

 

Tierpark Nordhorn

Een andere leuke kleine dierentuin net over de grens in Duitsland. Tierpark Nordhorn heeft ook een grote buitenspeeltuin.