Uitstapjes België

In België zijn, uitstekend uit Nederland bereikbaar, bijzonder leuke bestemmingen voor een uitstapje te vinden. Hieronder de leukste uitstapjes in België.

Bobbejaanland

Bobbejaanland in Lichtaarde (België) is één van de grootste en meest bezochte attractieparken van de Benelux. Bobbejaanland ligt net over de grens en is heel goed en snel te bereiken vanuit Nederland. Bobbejaanland bevat veel spannende attracties voor thrillseekers, maar ook rustigere attracties en gezinsattracties.
Meer informatie en kaarten voor Bobbejaanland met korting

 

 

Plopsaland De Panne

Jaarlijks bezoeken 1,2 miljoen mensen dit attractiepark in de Belgische badplaats De Panne. Plopsaland is een themapark dat eigenaar is van TV-producent Studio 100 en helemaal in teken staat van de figuurtjes van Studio 100. Zie het als een Belgische variant op Disneyland. In Plopsaland De Panne zijn veel optredens van deze kinderhelden zoals Kabouter Plop, Samson & Gert, Mega Mindy, Bumba en Piet Piraat.
Kaarten voor Plopsaland met korting

 

Plopsa Indoor Hasselt

Vlak over de grens in het Vlaamse Hasselt ligt Plopsa Indoor Hasselt, een overdekt pretpark dat evenals Plopsaland eigendom is van de Belgische pretfabriek Studio 100. In dit overdekte attractiepark staan vele leuke attracties die geschikt zijn voor kleine kinderen.
Ga naar Plopsa Indoor Hasselt met korting

 

Aqualibi 

Aqualibi is een bijzonder waterpretpark in het Belgische Wavre (Waver). Het is een park dat in Nederland geen gelijke kent. Het bestaat uit diverse zwembaden en vele waterglijbanen. Hun Rapido wildwaterbaan is volgens velen de beste wildwaterbaan ter wereld.
Meer informatie en kaarten voor Aqualibi met korting

 

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark is een groot amusementspark in Brugge (België). Het is een mix van een dierenpark en een attractiepark. Naast vele dieren zoals zeeleeuwen, zeehonden en dolfijnen, die ook shows geven, zijn er tientallen attracties en is er een indoor speeltuin van wel 2,5 vierkante kilometer.
Meer informatie en kaarten met korting voor Boudewijn Seapark

 

Brugge

Brugge is een Belgische stad die een bezoek meer dan waard is. In Brugge waan je je in een enorm Middeleeuws themapark. Tip: Combineer een bezoek aan Brugge met Boudewijn Seapark (zie boven).

 

ZOO Antwerpen

De oudste dierentuin van België (anno 1843) is nog steeds een grote publiekstrekker in Antwerpen. Meer dan 350 diersoorten zijn in deze dierentuin te bekijken.

 

Rubenshuis

In het Rubenshuis in Antwerpen kom je alles te weten over de Vlaamse barokkunstenaar Peter Paul Rubens, wiens werk hier natuurlijk ook te bewonderen is. Na het museumbezoek is het heerlijk eten en uitgaan in het centrum van Antwerpen.