Met korting naar Toverland
Attractiepark (grotendeels overdekt), Sevenum (Limburg. Nederland)

Bestel hier kaarten met korting
Deze zijn meteen te printen.

 

 

Informatie Attractiepark Toverland

Toverland is een groot pretpark in noord-Limburg. Attractiepark Toverland is voor een groot deel overdekt. Op het terrein bevinden zich twee grote aaneengesloten hallen met vele tientallen attracties. Buiten zijn nog veel meer attracties te vinden waaronder Troy, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux. Toverland biedt tegenwoordig een ultieme mix van attracties voor kleine kinderen, maar ook met meerdere achtbanen en wildwaterbanen voor tieners en volwassenen.

 

I

n de eerste hal, Het Land van Toos, bevinden zich vooral attracties voor jonge kinderen. De tweede hal, het Magic Forest, is gericht op iets oudere kinderen. Hier starten ook de Woudracer (een bobbaan) en de Backstroke (een boomstam-wildwaterbaan). Deze beide attracties hebben hun parcours deels binnen en deels buiten. De wildwaterbaan kent een spectaculaire duik van 15 meter hoog in de vijver van de Tovertuin.

Nog meer spectakel bevindt zich buiten in de Troy Area. Hier bevindt zich naast de imposante houten Troy achtbaan het schommelschip de Scorpios en voor kleinere kinderen de Paarden van Ithaka,e en elektrische paardenbaan.

 

 

De Magische Vallei is een geheel nieuw themagebied met zeven nieuwe attracties, een buitenterras en een fonteinenshow. Hier is een tweede wildwaterbaan te vinden, de Djengu River waarbij je in een rond bootje door een woeste rivier wordt meegenomen. De Booster Bike is een bijzondere achtbaan. met 75 kilometer per uur leg je op een motor een ultra-bochtig parcours af. Een derde achtbaan is de Dwervelwind, een magische rollercoaster.

 

 

Was in het verleden Toverland vooral leuk voor kleinere kinderen. Nu kan iedereen zich in het park vermaken, met aan de ene kant veel attracties voor kleintjes, maar met buiten meerdere achtbanen en wildwaterbanen voor grotere kinderen en volwassenen.