Met korting naar het Tikibad
Zwemparadijs, Wassenaar (Zuid-Holland) 

 

Bestel kaarten voor het Tikibad met korting.
Deze kaarten kunnen meteen worden uitgeprint.

 

 

Informatie Tikibad

Het Tikibad is het meest unieke en grootste zwemparadijs van Nederland. Met o.a. twaalf (vaak spectaculaire) glijbanen is het een waar overdekt glijbanenparadijs. Het Tikibad is gelegen op het terrein van attractiepark Duinrell, maar je kunt het ook apart bezoeken (met korting).

Maar natuurlijk bestaat het Tikibad niet alleen uit glijbanen, Er is een zwembassin, een golfslagbad, stoomcabines en een verwarmd buitenbad. Bij mooi weer is er een tweede (groot) buitenbad geopend met daarbij een ligweide. Tevens bevat het Tikibad een La Place restaurant met buitenterras.

 

 

Heel populair in het Tikibad is de Lazy River, een stroomversnelling waarin je op een rubberen band een rustige tocht over het water maakt. De Tikibad Lazy River is deels onder de grond gebouwd. De tocht gaat door donkere tunnels, met lichteffecten en langs een waterval.

Maar zo lazy als de Lazy River zijn de meeste glijbanen niet. Neem bijvoorbeeld de Cycloon waarbij je snelheden haalt tot 70 kilometer per uur waarna je in een trechter beland waarin je vele rondjes draait voor je naar beneden in het zwembad valt.

Of de Tyfoon waarbij je in een 86 meter lange buis de g-krachten kunt voelen, Je eindigt in een spectaculaire spiraal.

Bij sommige glijbanen daal je in een bootje af. Soms zelfs met z'n tweeen zoals bij de Moonlight, met 148 meter de langste glijbaan van het Tikibad.