Met korting naar Speelstad Oranje
Overdekt familiepretpark, Oranje (Drenthe)

 

 

Informatie Speelstad Oranje

Speelstad Oranje biedt een voordelig dagje uit. De toegangsprijs is opvallend laag (vooral als je toegangskaarten voor Speelstad Oranje met korting koopt) en de attracties, patat, kroketten, frikandel, kroketten, kaassouffles, softijs, frisdrank, slush ijs, koffie en thee zijn allemaal onbeperkt bij de entreeprijs inbegrepen! 

En voor de lage toegangsprijs krijg je behalve dit eten en drinken nog heel wat meer waar voor je geld. De hallen van Speelstad Oranje staan boordevol leuke attracties. Een achtbaantje, botsbootjes en botsauto's, een treintje, de Jumping Star zijn allemaal in dit indoor pretpark te vinden. Zelfs voor een reuzenrad is er een plek gevonden in de hoogste hal. En ook een zweefmolen, een spookhuis, een draaimolen en diverse glijbanen zijn er te vinden. Boven in de hal is een compleet luchtfietsparcours met een prachtig uitzicht op alle attracties en de vele terrassen beneden.

 

 

Speelstad Oranje is te vinden in het plaatsje Oranje in het centrum van Drenthe. Het biedt vooral veel vermaak voor kinderen tot een jaar of 10, maar er is zoveel te beleven dat ook oudere kinderen en volwassenen zich er prima vermaken. Alles is er all-inclusive. De toegang, maar ook het eten, het drinken, alle attracties, het parkeren, de spelcomputers van het Xbox Point en heel veel meer.

 

 

Geschiedenis Speelstad Oranje

Speelstad Oranje is het grootste overdekte pretpark van Nederland. Het indoor pretpark in het dorpje Oranje was aanvankelijk een aardappelmeelfabriek van AVEBE. In 1985 werd de leegstaande fabriek gekocht door de ondernemer Hennie van de Mos (tevens eigenaar van o.a. Wunderland Kalkar) die er een overdekt pretpark begon. Ruimte genoeg, want het park is ongeveer vier voetbalvelden groot. Om de oude fabriek is een bugalowpark gebouwd waarbij de vakantiehuisjes oude treinwagons zijn die helemaal in Pipo-stijl zijn omgebouwd.

 

Veel plezier bij Speelstad Oranje met korting!