Met korting naar Speelland Beekse Bergen
Speeltuin, Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

 

Bestel hier kaarten met korting.
Deze kaarten zijn meteen uit te printen

 

 

Informatie Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een attractiepark voor kinderen in Hilvarenbeek. Het Speelland is gelegen naast het Safaripark Beekse Bergen, maar staat hier verder los van.

Speelland Beekse Bergen biedt speelpret en waterpret. Hieronder een greep uit de vele onderdelen en mogelijkheden van deze supergrote en superleuke speeltuin.

 

Avontureneiland

Voor de kust van Speelland ligt het avontureneiland. Dit eiland is alleen via een vlot of een spannende hangbrug bereikbaar. Om er te komen is dus al een avontuur op zich. Eenmaal op het eiland kun je er lekker spelen of picknicken.

 

Het grote zandstrand

Speelland Beekse Bergen ligt aan het grote Victoriameer, waar je heerlijk kunt zwemmen en afkoelen. Voor kleine kinderen zijn er ondiepe stukken waar ze heerlijk kunnen spelen. De naam zegt het al, het grote zandstrand biedt veel ruimte om met zand te spelen. Om kastelen te bouwen of om je op één van de vele speeltoestellen te vermaken.

 

 

Waterglijbanen

Wat je ook veel in Speelland Beekse Bergen vindt zijn waterglijbanen. Snelheid, actie en heel veel pret. Op de snelle stukken haal je hoge snelheden en de bochten zijn bij die snelheid helemaal kicken. Er zijn in Speelland diverse waterglijbanen, goed voor uren waterplezier.

 

Waverider

De Waverider is een heel speciale waterattractie. Het is een carousel in het water waarbij je niet alleen zelf helemaal nat wordt, maar ook alle pappa's en mamma's die veilig aan de kant dachten te staan.

Ook de Splash en de Aquashuttle zijn spectaculaire waterattracties in Speelland Beekse Bergen waarbij je niet droog blijft.

 

De ballenberg

Beklim eens een echte berg. Een berg van ballen! In Speelland Beekse Bergen staat een ballenberg met een klimnet er overheen. Kun jij de top bereiken. Spring van bal naar bal,... als je durft!

 

 

Schommelland

In Schommelland kun je... schommelen. Schommels genoeg hier. Schommels in alle soorten en maten waaronder ook een groepsschommel. In Schommelland vind je schommels die je nergens anders vindt.

 

Verkeersland

In Verkeersland kun je je rijvaardigheid testen en je rijbewijs halen. Je rijdt in Verkeersland Beekse Bergen in Bigwheels, dat zijn trapauto's die op jeeps met enorme banden lijken. Het is al een avontuur om in deze trapauto's te rijden, maar je moet ook op de verkeerslichten en kruisingen letten. Want natuurlijk wil je het rijbewijs halen!

 

 

En meer

En zo zijn er in Speelland Beekse Bergen nog veel meer leuke attracties. Bijvoorbeeld de Funwheels, trampolines, minigolf, luchtkussen, de speeltraat, de safari buggybaan, de peuterspeeltuin, kidcars, minicars, waterfietsen of de rondvaartboot. In Speelland Beekse Bergen hoeft niemand zich ook maar één moment te vervelen.

 

Veel plezier bij Speelland Beekse Bergen met korting.