SeaLife Oberhausen met korting
Onderwater dierentuin, Oberhausen (Duitsland)

Bestel hier kaarten met korting
Deze kaarten zijn meteen uit te printen en te gebruiken.

 

Informatie SeaLife Oberhausen

Op slechts 45 minuten rijden van Enschede, en één uur rijden van Arnhem is in Oberhausen (Duitsland) SeaLife Oberhausen te vinden. Dit is het grootste SeaLife park van Duitsland. Je vindt hier 50 grote aquaria en ruim 5.000 zeebewoners. Prachtig is de 10 meter lange doorzichtige tunnel waarin je door een met 1,5 miljoen liter gevulde onderwaterwereld loopt. 

In de aquariums zijn verschillende onderwater ecosystemen te zien. De bergbronnen van de Rijn, de Noordzee, tropische oceanen met haaien, zeeschildpadden en roggen, de Amazonerivier met piranha's, sidderalen en meervallen, je kunt ze allemaal bezoeken in SeaLife Oberhausen. Met korting!

Het buitenterras en het restaurant van Sea Life Oberhausen bieden uitstekende mogelijkheden voor een rustpauze. Want die kun je wel eens nodig hebben. Met 50 aquaria, 5000 dieren en een oppervlakte van 4 vierkante kilometer is er enorm veel te zien in SeaLife Ouber

 

Bij het grootste winkelcentrum van Europa

SeaLife Oberhausen is te vinden bij CentrO, het grootste winkelcentrum van Europa. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor een gecombineerde trip. 

 

 

SeaLife Abentuerpark Oberhausen

Vlak bij CentrO en SeaLife Oberhausen bevindt zich SeaLife Abentuerpark Oberhausen waar je via een spectaculaire wildwaterbaan je expeditie naar de Zuidpool kunt starten. Ook hier is een glazen tunnel te vinden. Deze leidt je onderwater door het leefgebied van de pinguins.

Als je hierboven kaarten met korting koopt, kun je eventueel ook kiezen voor extra goedkope combikaarten voor SeaLife Oberhausen en Abentuerpark Oberhausen.

 

 

Veel plezier bij SeaLife Oberhausen met korting!