Met korting naar Sea Life Scheveningen
Zeedierentuin, Scheveningen (Zuid-Holland)

Bestel kaarten voor Sea Life Schevening met korting.
Deze zijn meteen zelf uit te printen 

 

 

Informatie Sea Life Scheveningen

Sea Life is een onderwaterdierentuin vlak bij Den Haag. Niet alleen kun je in dit park talloze zeedieren bekijken, maar het is een complete onderwaterwereld. Je kunt door een onderwatertunnel lopen en de vissen en dieren boven je hoofd zien zwemmen. Haaien, roggen, piranha's, zeeschildpadden, zeesterren en vele andere zeedieren zijn hier van dichtbij te zien.

En maak kennis met Sien en Saartje de populaire zeeotters. Of met het clownsvisje (bekend als Nemo uit Finding Nemo). Ook de octopus laat zich graag door je bekijken. Sea Life Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria.

In de interactieve voelpoel mag je onder begeleiding van een Sea Life medewerker dieren aanraken. Bijvoorbeeld een zeester of een krabbetje. Ook maak je bij de voelpoel kennis met heremietkreeftjes, anemonen, zeeanjelieren, een roggenei en zelfs een haaienkaak. De medewerkers vertellen je er alles over.

Bij de otters, piranha's, pacu's (een vegetarische piranha) en roggen zijn er één of meerdere keren per dag voertijden. Heel speciaal om te zien hoe deze dieren te eten krijgen.

Sea Life Scheveningen is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. In juli en augustus is het park open tot 20 uur.

Veel plezier bij Sea Life Scheveningen met korting!