Met korting naar Plopsa Indoor Hasselt
Pretpark, Hasselt (België)

Bestel kaarten met korting.
Deze kun je meteen zelf printen,

 

Informatie Plopsa Indoor Hasselt

Een halfuurtje over de Belgische grens ligt het eerste overdekte pretpark van België, Plopsa Indoor Hasselt. Dit overdekte themapark is circa 9 vierkante kilometer groot. Eigenaar van het park is Studio 100, de uitgever van ondermeer Kabouter Plop, K3, Piet Piraat en Bumba. Deze personages kom je dan ook veelvuldig in dit overdekte pretpark tegen.

In Plopsa Indoor Hasselt vindt je een groot aantal attracties. Daarnaast zijn er ook shows zoals de Bumba circusshow, en meet and greets met Studio 100 sterren. 

De meeste van de attracties in Plopsa Indoor Hasselt zijn ook geschikt voor kleine kinderen. Ook zijn de meeste attractie binnen (zoals de naam van het pretpark al aangeeft), maar er zijn ook enkel attracties buiten zoals de waterspeeltuin, de verkeerstuin, de klimberg en de vliegende fietsen. Maar de meeste attracties zijn overdekt zoals de Wickie Coaster, de K3 zweefmolen, de Vuurtoren, de bootjes, de woeste zee, de carrousel, het vlot, de botsauto's en de Piratenspeeltuin. Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Veel plezier bij Plopsa Indoor Hasselt met korting!