Naar Delta Park Neeltje Jans met korting
Deltawerken themapark, Vrouwenpolder (Zeeland)

Bestel hier kaarten met korting 
Deze zijn meteen uit te printen.

 

 

Informatie Delta Park Neeltje Jans

Kom alles te weten over de strijd van Nederland tegen het water in Deltapark Neeltje Jans. Dit themapark ligt heel toepasselijk halverwege de Oosterscheldekering. Deze kolossale stormvloedkering tussen Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland maakt deel uit van de imposante Deltawerken die Nederland tegen de zee beschermen.

 

 

Je kunt als bezoeker van Neeltje Jans door het binnenste van de Stormvloedkering lopen en een uur durende rondvaart maken over de Oosterschelde. Maar er is heel veel meer te beleven. Zo zijn er zeehondenshows en zeeleeuwenshows, kun je tropische haaien zien in het Bluereef Aquarium en kun je het onderwaterleven van Zeeland van dichtbij zien in het grootste aquarium van Zeeland.

 

 

Spectaculair zijn de orkaanmachine en de hoge waterglijbaan. En de kinderen vermaken zich verder heerlijk in de waterattractie  Aquasplash, een waterspeelparadijs van 400 vierkante meter met diverse glijbanen en een hoogte van 5 meter.

 

 

Exposities en films leren je alles over de strijd tegen hetw ater en de watersnoodramp van 1953 en in de Delta Expo kun je zelf de Deltawerken bedienen... nou ja, in het klein.

Veel plezier bij Deltapark Neeltje Jans met korting!