Met korting naar de Linnaeushof
Speeltuin,  Heemstede / Bennebroek (Noord-Holland)

 

Bestel hier kaarten voor de Linnaeushof met korting 
Deze zijn meteen te printen en te gebruiken.

 

 

Informatie Linnaeushof

De Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa. Het is een pretpark voor kleine kinderen met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. In de Linnaeushof vind je trampolines, kabelbanen, luchtkussens, waterfietsen, hobbelfietsen, een superglijbaan, motorskelters, een waterspeeltuin, een elf meter hoog piratennest en heel veel meer.

Voor peuters en kleuters is er een veilig afgeschermde speeltuin met veel speeltoestellen. Daarnaast is een zandspeelplaats en voor de wat oudere kinderen is er een educatief verkeersdorp. Ook de kabelbaan bven het water is leuk voor oudere kinderen en het treintje vindt iedereen leuk.

 

 

Voor de allerkleinste is er dreumesland. Maar kok grotere kinderen hoeven zich in de Linnaeushof niet te vervelen. Vor hen is er onder andere een speel-sportief-hoek met klimwand, skiswing en skaterail. In de waterspeeltuin vermaken kinderen van alle leeftijden zich wel.

Bij slecht weer kun je schuilen in de overdekte speeltuin met luchtskelters, minicars en het speelkasteel. En dit is nog maar een kleine greep uit de 350 speelmogelijkheden van de Linnaeushof speeltuin.

 

 

Geschiedenis Linnaeushof

Aanvankelijk was de Linnaeushof een botanische tuin, maar na 1945 kwam daar een speeltuin bij. Deze werd zo'n succes dat de botanische tuin in 1963 werd opgedoekt. De grote kas van de tuin werd een overdekte speeltuin en ook rond deze kas werden meer speeltoestellen geplaatst.

Qua oppervlakte en bezoekersaantal is de Linnaeushof een zeer grote speeltuin. Jaarlijks heeft het pretpark zo'n 300.000 bezoekers.

Veel plezier in de Linnaeushof met korting!