Met korting naar Kernie's Familiepark (Wunderland Kalkar)
Pretpark, Kalkar (Duitsland)

 

Bestel hier kaarten voor Kernie's Familiepark Kalkar met korting 
Deze zijn meteen te printen en te gebruiken.

 

 

Informatie Kernie's Familiepark (Wunderland Kalkar)

Kernie's Familiepark is het familiepretpark op het complex van Wunderland in Kalkar. Dit park ligt in Duitsland, maar het is nog geen half uur rijden van de Nederlandse grens. Er zijn in Kernie's Familiepark 40 spannende en leuke attracties te vinden. Het pretpark is leuk voor jong en oud, maar Kernie's Familiepark richt zich vooral op kinderen tot 12 jaar.

Zoals heel Wunderland werkt Kernie's Familiepark volgens het all-inclusive principe. Je kunt binnen de hele dag door onbeperkt genieten van frisdrank, friet, koffie, thee en ijs. Zelfs het parkeren is gratis bij Wunderland en het Kernie's pretpark, waar maak je dit nog mee. Dit maakt Kernie's Familiepark bij Wiunderland Kalkar tot een heel goedkoop dagje uit, want de toegangsprijs is helemaal niet hoog. Vooral niet als je kaartjes met korting koopt.

 

 

Outdoor en indoor pretpark

Kernie's Familiepark bij Wunderland Kalkar heeft zowel een outdoor als een indoor gedeelte. Buiten vind je veel spannende en leuke attracties zoals het reuzenrad, de botsboten, een skelterbaan, een wildwaterbaan. springkussen, draaiende theekopjes en een achtbaan. 

Binnen is een grote indoor-speeltuin in jungle-stijl (Kenrnie's Jumgletown). Kinderen kunnen zich alleen hier al de hele dag vermaken. Voor oudere kinderen en volwassenen is er een leerzame maar ook speelse expositie over atoomenergie. Wunderland Kalkar is namelijk gebouwd rond een (nooit in werking gestelde) atoomcentrale.

 

 

Geschiedenis Wunderland Kalkar

Kernie's Familiepark is onderdeel van Wunderland Kalkar (tot 2005: Kernwasser Wunderland). Eigenaar is de voormalige oudijzerhandelaar Hennie van der Most die met een enorm goed ontwikkeld zakelijk inzicht een imperium heeft opgebouwd van meerdere attractieparken en horecagelegenheden die veelal gevestigd zijn in locaties die met een heel ander doel gemaakt zijn zoals fabrieken, een watertoren en in dit geval een kerncentrale.

Wunderland Kalkar is een groot complex met meerdere hotels, restaurants en bars, en het pretpark Kernie's Familienpark. Wunderland Kalkar is in 1995 als Kernwasser Wunderland opgericht.

Veel plezier in Kernie's Familiepark bij Wunderland Kalkar met korting!