Met korting naar Duinrell (eventueel met Tikibad)
Pretpark met zwembad, Wassenaar (Zuid-Holland) 

Bestel kaarten voor Duinrell met korting
Deze kaarten kunnen meteen worden uitgeprint.

 

Informatie Duinrell

Attractiepark Duinrell biedt het hele jaar vermaak. Het pretpark is open van april t/m oktober, het Tikibad kun je zelfs het hele jaar bezoeken (kaarten met kortig kun je voor het Tikibad ook apart kopen). Het attractiepark (inclusief een vakantiepark) ligt in de prachtige natuur van het landgoed Duinrel in Wassenaar. 

 

Attractiepark Duinrell

Duinrell biedt een attractiepark boordevol attracties voor het hele gezin. Voor de trillseekers zijn er achtbanen als de Dragonfly en de Kikkerachtbaan. Echt ijzingwekkend zijn de Mad Mill die twist en rolt dat het een lust is en de Waterspin die 40 mensen gelijktijdig keer op keer over de kop laat gaan. Bij de Splash en de Aqua Shute moet je maar hopen droog te blijven en de Rodelbaan is uniek in Nederland.

 

 

Maar ook voor de kleintjes is er bijzonder veel te beleven. Bijvoorbeeld in de Verkeerstuin, de Roeiboten, Ricks Avonturenburcht, de mini-trein en in het Kids kasteel. En ook het Kikkerrad (een reuzerad), de zweefmolen en de carrousel (een draaimolen) zijn voor iedereen leuk. In attractiepark Duinrell is te veel te beleven voor één dag.

 

Informatie Tikibad

En dan heb je nog het Tikibad. Een tropisch zwemparadijs, maar meer dan dat. Met De elf unieke glijbanen is het Tikibad op Duinrell een waar overdekt glijbanenparadijs. Glijbanen van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen vindt leuke glijbanen en waterattracties in het Tikibad

Zowel voor Attractiepark Duinrell als het Tikibad kun je hierboven kaarten met korting kopen.

Veel plezier met je bezoek aan Duinrell en het Tikibad met korting!