Met korting naar Boudewijn Seapark
Dierentuin, Brugge (België)

Bestel hier kaarten met korting 
Deze kun je meteen zelf printen

 

 

Informatie Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark is een grote dierentuin en amusementspark in Brugge. Het park wordt ook vaak Boudewijnpark genoemd, dit is de oude naam uit de tijd dat het Boudewijn Seapark nog een gewoon park was.

Tegenwoordig bestaat Boudewijn Seapark naast een wandelpark uit een dolfinarium, een dierenpark, een schaatshal, een expohal en vele tientallen attracties. Zowel buiten als binnen. Het dolfinarium beschikt ondermeer over zes tuimelaar-dolfijnen en diverse zeeleeuwen en zeehonden die shows geven. 

Voor kinderen tot 12 jaar is er Bobo's Indoor. Een indoor speeldorp van wel 2500 vierkante meter waarin 10 attracties te vinden zijn. Het buitenpark omvat 25 attracties. Hou er wel rekening mee dat dit buitendeel van oktober t/m maart gesloten is.

Boudewijn Seapark is een unieke mix van een dierentuin en pretpark. Bijzonder leuk voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Bezoek Brugge

Hoewel Brugge uitstekend te bereiken is vanuit Nederland (het ligt een half uur rijden van de Nederlandse grens), kun je een bezoek aan Boudewijn Seapark heel goed combineren met een meerdaagse stedentrip naar Brugge. Het historische Brugge is namelijk één van de mooiste steden van West Europa. Brugge ademt nog steeds de sfeer van de Middeleeuwen uit. 

Veel gebouwen uit de Middeleeuwen zijn nog in orginele staat te bewonderen. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad is als toeristische trekpleister wereldberoemd.

Veel plezier in Boudewijn Seapark met korting!