Met korting naar Safaripark Beekse Bergen
Dierentuin, Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Bestel hier kaarten met korting.
Deze kaarten zijn meteen uit te printen

 

 

Informatie Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is het grootste dierenpark van de Benelux. Er zijn meer dan 150 diersoorten te zien, waarvan een deel op uitgestrekte open vlaktes leeft waarin je met een auto doorheen rijdt. Safaripark Beekse Bergen biedt je dus een echte safari in Nederland. Ondermeer zebra's, leeuwen, olifanten, neushoorns, jachtluipaarden, struisvogels en giraffen zijn tijdens de safari te bewonderen.

De verschillende delen van het park zijn op verschillende manieren te bezoeken, met de eigen auto, een safaribus, maar ook met een rondvaartboot of kano. Er zijn ook gedeelten met wandelpaden. Verder is er een roofvogelshow te bezoeken en is er een Afrikaans dorp nagebouwd. In Safaripark Beekse Bergen kun je probleemloos een hele dag doorbrengen.

 

 

Safaripark Beekse Bergen is te vinden in Noord-Brabant tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Het terrein was vroeger een militair oefenterrein. In 1968 werd Leeuwenpark Beekse Bergen geopend waar men met de eigen auto tussen leeuwen kon rondrijden. Het Leeuwenpark Beekse Bergen werd een enorm succes en het park maakte ruimte voor jachtluipaarden en bavianen. Later kwamen er steeds meer dieren en het Leeuwenpark werd omgedoopt in Safaripark Beekse Bergen.

 

Tip: Combineer een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen eventueel met het daar naast gelegen Speelland Beekse Bergen.