Met korting naar Aqualibi
Waterpretpark, Wavre / Waver (België)

 

Bestel kaarten voor Aqualibi met korting
Deze zijn meteen te printen en te gebruiken.

 

 

Informatie Aqualibi

Waterliefhebbers opgelet! Aqualibi in het Belgische Wavre (Waver) is een uniek en sensationeel waterpretpark. Alles in Aqualibi staat in het teken van water. Van woeste wildwaterbanen en snelle glijbanen, tot rustgevende bubbelbaden en speelse pierebadjes.

Aqualibi is gevestigd in een overdekt complex dat verschillende zwembaden en waterglijbanen herbergt. Het bestaat onder andere uit het sterkste golfslagbad van België, dat golven in vier verschillende sterktes kan geven. Ieder half uur is het golfslagbad vijf minuten in werking. 

 

 

Spectaculair is de Rapido, een wildwaterbaan waarbij je van bassin naar bassin glijdt. Deze wildwaterbaan is opmerkelijk lang en stagnaties komen niet of nauwelijks voor wat het effect nog meer vergroot. Het decor van de wildwaterbaan is bijzonder mooi, met o.a. een grot. Vele liefhebbers beschouwen de Rapido als de beste wildwaterbaan ter wereld.

De Laguna Verde is een heel andere waterattractie. Het is een warmwaterbad (36 graden) met jacuzzi's en waterstralen.

 

Kinderzone

Speciaal voor kinderen kent Aqualibi de Kinderzone, met 4 glijbanen, een enorme emmer die zich vult met water (en zich weer boven de bezoekers leegt leegt), vele waterstralen en veel water-speelplezier.

 

 

Glijbanen

Voor liefhebbers van glijbanen is er in Aqualibi veel te beleven. Bijvoorbeeld de Jet, die je niet minder dan 47 meters laat afdalen, of de Bi-Bob een 140 meter lange duikvlucht in een rubberen band voor 2 personen. Dubbel plezier! Ook bij de Surf daal je met z'n tweeen in een rubberen band af en de 16 meter hoge Xtreme heeft zijn naam niet zomaar gekregen. 100 meter lang daal je af, met soms een indrukwekkend hoge snelheid. 

In het verleden was Aqualibi onderdeel van het aangrenzende attractiepark Walibi Belgium. Aqualibi werd echter steeds groter, en tegenwoordig is het een zelfstandig park dat niet meer gratis toegankelijk is voor de bezoekers van Walibi. 

 

Veel plezier in Aqualibi met korting!