Met korting naar The Amsterdam Dungeon
Interactieve attractie Amsterdam

Bestel hier kaarten met korting 
Deze zijn meteen uit te printen.

 

 

Informatie over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon is een zogenaamde must-see attractie in hartje Amsterdam. Je wandelt door de kerkers van Amsterdam en beleeft daar grote avonturen. Je gaat naar binnen in een groep van maximaal 30 personen en komt terecht in situaties die best een beetje eng maar ook grappig zijn. Bezoek nu de Amsterdam Dungeon met korting.

Een cast van professionele acteurs en special effects zorgen voor spectaculaire ervaringen. Geen tour van The Amsterdam Dungeon is hetzelfde, want alles is interactief en de acteurs spelen op situaties en reacties in. In totaal krijg je tijdens je wandeling door The Amsterdam Dungeon 11 shows te zien. Je komt terecht in martelkamers, je maakt een heksenverbranding mee, je vaart mee op een 17e eeuws VOC-schip, je verdwaalt in de donkere straatjes van Amsterdam, je ontdekt het duistere geheim van Rembrandt, je staat terecht voor de Spaanse inquisitie en veel meer. In The Amsterdam Dungeon maak je de duistere geschiedenis van Amsterdam zelf mee.

 

 

The Amsterdam Dungeon is niet alleen grappig en soms eng, maar ook heel leerzaam. Je leert al lachend en griezelend veel over de geschiedenis van Amsterdam. Bijvoorbeeld over het leven op een VOC-schip, over bijgeloof, over de heksenjacht en over het vroegere wetsysteem.

The Amsterdam Dungeon is 364 dagen per jaar geopend. Er wordt een adviesleeftijd van 10 jaar en ouder gehanteerd. Kinderen van 12 jaar en jonger mogen alleen onder begeleiding van een 'volwassene' (16 jaar of ouder) naar binnen.

Veel plezier in de Amsterdam Dungeon met korting!